Köp,Frakt,Retur

Följande betalningssätt användes: BankgiroFörskottsbetalning till Bankkonto eller på Faktura,

På faktura tillkommer en ekspeditionsavgift på 29 kr. När du betalar med förskott eller på bankgiro finder du kontonummer/gironummer längst ned på steg 3 i betalningsproceduren.

Kunder som betalar med förskottsbetalning har förtur. Kom ihåg att skriva ut ett papperskvitto på din beställning/betalning.

Kom ihåg att ange ordernummer vid betalning.

Vi har inte Postförskott utan efter avtal med oss, därför att det tyvärr är så, att några beställer varor och hämtar inte ut sina paket, detta är mycket kostsamt och ytterligt besvärligt för oss.

Har du vägarna förbi och önskar att handla “direkt” kan du kontakta oss på telefon 0451 56075.

Frakt inom Sverige är 29.50 kr..

Frakt utanför Sverige: kontakta Doboe Design för pris på leverans.

Du har returrätt enligt konsumentlagens gällande regler. 14 dagar från den dag du som kund mottog varan. Kunden skall utan dröjsmål meddela Doboe Design om man önskar att utnyttja returrätten.

Returrätt gäller för oöppnade förpackningar. Före retur sker skall kund invänta översänd information om returnummer och returadress.

Returrätt gäller inte för produkter med namn och broderi efter eget val.

Returkostnad betalas av kunden.

Dina varor leveras med brev eller postpaket, beroende på vikt och storlek.

Vi är medvetna om att portokostnaden i vissa fall är något dyr för enstaka varor, vi har kompenserat för detta med priset på varan.

Genom att beställa samtycker du till att ditt namn och adress registreras i vårt kundregister.Jag lagrar personuppgifter i ett register som enbart används av oss till utskick av nyhetsbrev. Om du inte vill att vi skickar erbjudanden till dig, kan du när som helst logga in dig och ändra detta.

I enlighet med gällande lagar om köp via internet är köp inte tillåtet om du är under 18 år.

© 2016 Doboe Design